dinsdag 22 juni 2010

Vriendjes van Noor

Gelukkig heeft Noor heel veel blog vriendjes die haar constant volgen. Maar Noor heeft de afgelopen week ook heel veel honden vriendjes gemaakt. Eerst zijn we gaan wandelen met Bullit op het strand.



Twee ochtenden lekker wakker worden en rennen op het strand. Zwemmen is er nog steeds niet bij maar, pootjes die nat worden daar kijkt Noor niet meer van om. Ook is het leuker om achter Bullit aan te rennen dan achter een bal.


Daarna mocht Noor 3 nachtjes logeren in Piershil. En daar heeft ze gevochten, gespeeld, geslapen en nog meer gespeeld met Pim, Suus en Fox. Noor moest eventjes wennen aan de roedel, maar uiteindelijk wilde ze er wel heel graag bij horen. Maar ja de roedel moest ook even wennen aan Noor. Maar ook door hun werd ze uiteindelijk geaccepteerd en mocht ze mee spelen en wandelen en boeven. Vooral Pim en Noor hebben ontzettend veel gespeeld en konden dan uiteindelijk samen in een mandje in slaap vallen.

Maar naast alle hondjes die vriendjes werden heeft Noor nu ook een heel ander en bijzonder vriendje. Beer. Beer is een katertje van 7 weken oud die nerges bang van is en die 4 honden bezig kan houden zonder dat hij zich ook maar ergens druk om maakt. Beer vondt het spannend om naar neuzen van honden te slaan en Noor vondt het een prachtig exemplaar!

2 opmerkingen:

  1. Natuurlijk heeft Noor haar plekje weten te veroveren. Deze tante is pittig zat. Moest wel even aan de drukte wennen maar vond het best gezellig volgens mij. Wij kijken in ieder geval uit naar de volgende logeerpartij. En wel voor het eerst 4 dagen zonder haar baasje. Maar ook dat komt vast wel goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat gaat dat ook hard he!zo te zien heeft ze een leuke tijd gehad met haar vriendjes!
    is ze ookal aan het wisselen? zus jodi is al aardig wat tandjes kwijt.

    BeantwoordenVerwijderen