zaterdag 4 september 2010

Energie

Noor is nu 5 maanden oud en je merkt dat ze steeds meer energie krijgt. De wandelingen houdt ze langer vol en ze slaapt ook minder op een dag. Met andere hondjes spelen vindt ze dan ook een van de leukste dingen want andere hondjes zijn ook niet snel moe. Ook gaat Noor graag naar het bos of naar het strand om te wandelen, daar kan ze zich dan helemaal uitleven. Heel hard rondjes rennen, met het zand knuffelen of dennenappels zoeken. Nu Noor wat ouder is moet ze af en toe ook wat uurtjes alleen zijn. Dat vindt ze niet zo heel erg, als er af en toe maar iemand komt spelen. Luna het buurhondje komt dan gelukkig af en toe langs, of ze wordt uitgelaten door andere mensen. Noor kan goed op zichzelf passen en hoeft daarom ook niet meer in de bench van ons als ze even alleen is. Dus hadden we een nieuwe slaapplek voor haar gekocht. Die beviel meteen, ze lag er al in voor hij op z'n plek stond. Met de puppycursus gaat het heel erg goed. Noor is super enthousiast en dat uit zich in een heleboel pieppen, blaffen en riemtrekken tijdens de cursus. Maar gelukkig als Noor dan een opdracht krijgt is ze niet alleen heel blij dat ze van haar plek mag komen maar doet ze het allemaal ook heel erg goed. Nu maar hopen dat ze op de examendag niet een hele eigenwijze bui heeft. Het zou leuk zijn om te slagen want dan kunnen van Noor misschien nog eens een echte gehoorzame hond maken door nog wat vervolg cursussen te doen. (Op de eerste foto is Noor nog wel wat jonger dan 5 maanden.)

4 opmerkingen:

  1. Oh...wat een leuke foto zo lekker in het zand. Je zou zelf haast hond willen zijn. Maar misschien hoeft dat niet en ga ik ook maar eens gewoon met zand knuffelen.

    Liefs ma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Elkje!!

    Wat een schattig hondje! Ik heb haar nog helemaal niet gezien! Wordt tijd dat ik (we) eens langs kome!! Hoe bevalt het s'ochtends uitlaten ;-)

    xx Janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Weer eens wat anders als een engeltje maken in de sneeuw :P Toch mam?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey,

    Hoe is het met nu met Noor?
    Ze is al weer bijna 9 maanden, wat gaat dat hard he! Met zusje Jodi gaat het heel goed,een echte jonge dame aan het worden. Met pa Nolan gaat het ook prima. Zou leuk zijn een foto van Noor via de mail te ontvangen :-)
    Kunnen we zien hoe ze er nu uitziet, lijkt best veel op Jodi denken we.

    groetjes van ons
    www.nirvelli.nl

    BeantwoordenVerwijderen